Un videoclip devenit viral pe internet îi surprinde pe câțiva lucrătorii poștali chinuindu-se să rămână în picioare după ce au consumat prăjiturele cu cannabis dintr-un pachet nerevendicat.

Brownies cu cannabis

Poștașii londonezi au mâncat mai multe negrese cu canabis dintr-un colet nerevendicat și au fost filmați în stare aproape de inconştienţă. După apariția clipului în mediul online, Serviciul Poştal Britanic a deschis o anchetă.

Angajații biroului de livrare din Clapham, sudul Londrei, s-au amețit după ce au mâncat negrese dintr-un pachet etichetat "Comestibile de Pablo Chocobar". Negresele proveneau dintr-un colet care nu fusese ridicat de o lună și nici nu avea o adresă la care să fie returnat.

Incident amuzant

"Astăzi, toți poștașii din Clapham  au mâncat din greșeală negrese cu hașiș și a trebuit să îi ridic unul câte unul pentru că erau drogați", se spunea în textul videoclipului.

Imaginile arătau un poștaș care se străduia să împingă căruciorul, în timp ce unul dintre colegii săi striga "Ești foarte drogat", după ce a mâncat negrese dintr-un pachet etichetat "Comestibile de Pablo Chocobar".

Același poștaș apare apoi stând pe un scaun, iar un coleg explică: "A mâncat două”. "Am mâncat patru", îl corectează bărbatul drogat.

Poșta Regală din Marea Britanie a demarat o investigație

„Royal Mail așteaptă, întotdeauna, cel mai bun comportament din partea partea angajaților noștri. Tratăm această chestiune în cel mai serios mod”, a declarat un purtător de cuvânt al serviciului poștal britanic, într-un comunicat de presă.

„Am lansat o investigație care va stabili dacă trebuie luate alte măsuri, inclusiv disciplinare. De asemenea, reamintim întregului personal de la biroul de livrare procedurile corecte pe care trebuie să le urmeze în cazul articolelor fără adresă de livrare sau de retur”, precizează Royal Mail.

Foto shutterstock.com