Săptămâna trecută, în timpul partidei dintre Manchester United și Atletico Madrid, casa lui Paul Pogba a fost jefuită. 

Paul Pogba a vorbit despre episodul recent, când a fost jefuit, chiar în seara meciului dintre Manchester United și Atletico Madrid, din returul optimilor Champions League. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a dat detalii despre jaf. Mijlocașul francez a dezvăluit că, printre altele, hoții i-au furat medalia de campion mondial, cucerită în anul 2018 cu "Cocoșul Galic". 

Dar cel mai îngrijorător lucru a fost în legătură cu copiii săi, care se aflau acasă, alături de bonă.

"Descopăr că locuința mea a fost spartă după intruziunea a trei persoane care mi-au furat seiful. Au fost bijuterii de la mama mea, medalia mea de campion mondial. Ce m-a speriat cel mai mult a fost că cei doi copii ai mei au fost acasă cu bona în timpul acestui incident. Ea a auzit totul, mi-a sunat soția și securitatea, apoi s-a închis cu băieții într-o cameră. Timp de câteva zile, a rămas șocată. Copiii mei sunt bine, iar asta este cel mai important”, a spus Pogba.

Paul Pogba, despre episodul în care a suferit de depresie

Într-un interviu pentru Le Figaro, internaționalul francez a fost sincer și a recunoscut cât de complicată a fost pentru el perioada în care a suferit de depresie:

„Am avut depresie în cariera mea, dar nu vreau să vorbim mult despre acest subiect. Când treci prin așa ceva, nu mai știi cine ești, vrei doar să te izolezi, să fii singur mereu, așa mă simțeam. Sunt semne clare ale depresiei. Personal, totul a început când eram cu Jose Mourinho la United. Îți pui întrebări, te întrebi dacă este vina ta deoarece nu ai mai avut parte de asemenea momente în viața ta.

Toți sportivii de top trec prin astfel de momente, dar puțini vorbesc despre asta. Inevitabil, o simți în corpul tău, în capul tău. Și poți avea o lună, poate chiar un an, în care nu ești bine. Dar nu trebuie să o spui, în orice caz nu în mod public.

Câștigăm mulți bani și nu ne plângem, dar asta nu ne protejează de aceste momente dificile, așa cum trece toată lumea prin ele în viață. Dacă faci bani, trebuie să fii mereu fericit? Nu e chiar așa în viață. Nu suntem super-eroi, suntem ființe umane".

Foto Instagram