George Simion, președintele AUR, a dezvăluit identitatea viitoarei sale soții.În vârstă de 35 de ani, liderul AUR a şocat pe toată lumea când a anunţat că se însoară, mai ales că nu a prezentat niciodată o femeie, ca fiind partenera lui de viaţă.

După multe speculaţii, George Simion a decis să o prezinte tuturor pe iubita lui. Ea se numeşte Ilinca, are 24 de ani şi nu are nicio legătură cu politica, după cum spune președintele AUR.

„De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă. Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo„, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

Viitoarea soţie a terminat Dreptul la Universitatea Ecologică din București (2014-2018), obținând și un master în administrarea afacerilor la Universitatea București. În prezent este controlor financiar la o multinațională din Franța.

George Simion se însoară în august

George Simon, liderul partidului AUR, a anunțat că se însoară. Politicianul a stabilit data nunții: 27 august. Fericitul eveniment va avea loc în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea, unde sunt așteptați chiar și zeci de mii de invitați.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a anunțat George Simion pe Facebook.

„Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți”, a scris Simion.

Participanții trebuie să îmbrace ie

Condiţia pe care a pus-o liderul AUR a fost ca participanţii să fie îmbrăcat în ie traditională românească.

„Aş vrea ca voi, toţi, peste 1.200 de oameni şi zecile-sutele de mii care accesaţi pagina să îmi facă mie onoarea de a veni la nunta pe care o am împreună cu aleasa mea pe 27 august. Va fi cea mai mare bucurie dacă veniţi, dacă veniţi mii, zeci de mii, şi de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitaţii la nuntă. Sper să vină cât mai mulţi cântăreţi, prieteni de-ai noştri”, preciza atunci George Simion. 

Vor fi trei scene amplasate în aer liber, pe care vor cânta mai mulți artiști, printre care și una dintre cele mai îndrăgite voci ale momentului, Theo Rose.

„Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi.”

Foto FACEBOOK