Un procuror antimafia a fost asasinat pe plajă, în timp ce se afla în luna de miere. Soția sa anunțase cu câteva ore înainte că este însărcinată.

Scene de groază pe o plajă de pe insula turistică Baru, acolo unde un celebru procuror antimafia din Paraguay, care a luptat împotriva crimei organizate în țara sa natală, a fost împușcat mortal.

Urma să devină tătic

În timp ce se afla în luna de miere, în Columbia, Marcelo Pecci a fost ucis de doi bărbați înarmați. Cu câteva ore înainte de împușcături, soția lui Pecci anunțase pe Instagram că este însărcinată.

Soția sa, jurnalista Claudia Aguilera, a declarat că au fost abordați de doi bărbați pe o plajă privată. Ea a mai spus că soțul său nu a primit nicio amenințare.

„Doi bărbați l-au atacat pe Marcelo. Au venit cu o barcă mică, sau cu un jet ski, adevărul este că nu am văzut bine. Unul dintre agresori a coborât și „fără să spună nimic l-a împușcat pe Marcelo de două ori, un glonț l-a lovit în față și altul în spate", a spus ea.

Pecci era specializat în crimă organizată, trafic de droguri, spălare de bani și finanțare a terorismului. În 2020, el a lucrat la un caz împotriva fostului fotbalist brazilian Ronaldinho, care a fost arestat în timp ce încerca să intre în Paraguay cu un pașaport fals.

Procurorul paraguayan Augusto Salas, coleg al lui Pecci, a spus că atacul pare „tipic mafiei drogurilor”.

„Asasinarea lașă a procurorului Marcelo Pecci în Columbia întristează toată națiunea paraguayană”, a scris președintele Mario Abdo pe Twitter.

Foto Instagram