Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului au efectuat o vizită la locuința impresarei, acolo unde stă împreună cu fiul ei, Bebeto, pentru a investiga starea sa emoțională a copilului.

Actele de violență dintre cei doi foști parteneri l-au afectat semnificativ pe fiul lor, Bebeto. Băiatul ar urma să intre sub supravegherea unui psiholog.

DGASPC Ilfov a confirmat vizita efectuată la Anamaria Prodan. 

„Vă comunicăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004 republicată”, se arată în răspunsul oferit de reprezentanții de la Protecția Copilului.

Anamaria Prodan, primele declaraţii după vizita celor de la Protecţia Copilului

Impresara a mărturisit că cei de la Protecţia Copilului s-au autosesizat în urma scandalului care a avut loc în plină stradă între ea şi Laurenţiu Reghecampf.

„Noi am fost o familie model şi aşa trebuie să rămânem, cu micile scăpări şi micile probleme pe care le are oricine. Suntem bine, şi eu, şi Bebe, şi toată familia. În legătură cu acel comunicat emis de Protecţia Copilului, sunt doar nişte proceduri pe care trebuie să le facă, aşa este normal, se autosesizează din oficiu, dar este ok. Copilul nu a văzut, nu a fost acasă, încercăm să le închidem şi poate, de această dată, avocaţii vor reuşi. 

Bebe a înţeles, vine dintr-o familie puternică, expusă, aşa s-a născut, nu ştie cum este altfel, cum nici eu n-am ştiut cum este altfel. Întotdeauna noi avem discuţii şi îl iertăm pe tatăl lui, ne rugăm să îi fie bine. Când el va simţi că vrea să-l vadă, cu siguranţă o va face, eu nu o să forţez absolut deloc„, a declarat Anamaria Prodan la România TV.

Foto FACEBOOK