Rapperul american PnB Rock a fost împușcat mortal în timp ce se afla într-un restaurant din Los Angeles, unde lua masa alături cu iubita lui. Artistul în vârstă de 30 de ani a fost ucis la restaurantul Roscoe's House of Chicken & Waffles din Los Angeles.

Postările de pe rețelele sociale i-au adus sfârșitul

Atacul mortal ar fi avut loc după ce prietena sa a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care arăta unde se aflau.

Artistul PnB Rock era la restaurant împreună cu prietena sa când un bărbat înarmat a intrat în local și i-a cerut ceasul și brățările. Rapperul a refuzat, moment în care individul l-a împușcat de mai multe ori. 

Poliția l-a găsit pe PnB Rock cu multiple răni prin împușcare și a fost declarat mort la spital 45 de minute mai târziu. Încă nu au fost făcute arestări în urma împușcăturilor de luni.

PnB Rock, în vârstă de 30 de ani, pe numele său adevărat Rakim Allen, a fost ucis după ce prietena sa a postat o fotografie pe Instagram în care a etichetat locul unde se aflau. Pe rețelele sociale a apărut ultima fotografie cu rapperul, în viață, alături de prietena sa, cu puțin timp înainte de uciderea sa. 

Vedeta a colaborat cu artiști precum Ed Sheeran, Wiz Khalifa și 2 Chains.

Foto Facebook