Concurent în cel de-al doilea sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Răzvan Botezatu vorbește tot mai des, după eliminarea din emisiunea de la PRO TV, despre iubitul lui.

Recent, într-un interviu pentru Click, fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a afirmat că speră că se va căsători cu iubitul lui, doar că acesta nu l-a cerut încă.

„Iubitul meu este o persoană calmă, iar eu sunt o persoană care se enervează mai repede, prin urmare este un echilibru între noi doi. I-am zis că, dacă este să ne mutăm împreună, trebuie să facem două dormitoare, două băi. Eu sper ca iubitul meu să-mi dea și mie inelul în viitorul apropiat. Simt că este persoana cu care aș putea să-mi petrec tot restul vieții. Chiar îmi doresc din tot sufletul meu să mă căsătoresc cu el. Simt că el este omul cu care mă potrivesc cel mai bine. Eu îi tot zic când îmi dea acel inel de logodnă și el îmi spune: «Lasă-mă, domne, că nu-ți trebuie ție așa ceva. Ce-ți trebuie ție?». Cred că este o chestie psihică să știi că ești cu cineva oficial. El nu este cu lucrurile astea. Eu sper ca printr-o vacanță să se pună în genunchi și să îmi zică: «Gata, te iau». Sunt foarte fericit! Sunt cu el de doi ani, chiar acum i-am împlinit, recent. Iubitul meu are bani, mă plimbă foarte mult. Lui îi plac călătoriile și mie îmi plac, dar pensia mea este foarte mică. Îmi face foarte multe cadouri, ne facem cadouri amândoi. Pot spune că sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt foarte fericit alături de el, chiar este un băiat super, de nota 1.000. Lui nu îi place să apară, el nu are nici Instagram, nici Facebook, nu are rețele sociale. Este puțin mai mare decât mine, cu vreo doi ani. Are o afacere prosperă. Este drăguț, înalt, cu ochii albaștri, blonduț. Pe stradă, dacă mă recunoaște cineva, el o ia înainte, mă lasă singur. Iubitul meu este foarte retras, nu vrea. Urmează acum să plecăm în Franța la ski, iar în ianuarie departe, la capătul lumii, nu știu unde, o să fie o surpriză”, a spus Răzvan Botezatu.