Concurent în cel de-al doilea sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la PRO TV,  Răzvan Botezatu s-a făcut remarcat după ce a fost prima vedetă care a plecat acasă din proprie inițiativă, după ce a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

După ce a părăsit Republica Dominicană și s-a întors în România, Răzvan Botezatu și-a vizitat familia și s-a întâlnit cu mai mulți prieteni, oferind detalii într-un interviu pentru Ciao.

Fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a spus că mama lui s-a uitat la emisiuni în avans pe VOYO, dar le-a vorbit reporterilor și despre relația pe care o are de doi ani cu un bărbat, Răzvan Botezatu recunoscând în trecut că este gay.

„Am vorbit cu mama, că am o relație apropiată cu ea și știam că–și face griji. Mi-a și zis «Mi-am făcut abonament pe VOYO, să văd toate emisiunile înainte». Nu aveau încredere în mine, știau că n-o să pot să fac față. Au rămas toți șocați când au văzut ce am făcut, inclusiv eu, că m-am uitat la televizor. Așadar, am vorbit cu mama. Și am mâncat. Am mâncat foarte mult, de mi-a venit rău. Și am fumat, că acolo nu am avut țigări deloc. Țin minte că stăteam cu Lidia Buble la lac și ne făceam că tragem dintr-un bețișor. Făceam exercițiu. M-am văzut și cu prietenii, și cu iubitul meu. Sunt fericit. Sunt bine. Sunt cu cineva de 2 ani, sunt super bine, ne înțelegem foarte bine. Mă face fericit, îl fac fericit. Are bani. Plecăm în vacanțe, petrecem foarte mult timp împreună. Știi cum e... când ai parte de dragoste, parcă bagi capul și la șerpi, îți mai intră și câte un șoarece în gură, nu e problemă. Că știi că e cineva lângă tine”, a spus Răzvan Botezatu.

Vezi și: