Chiar în ultimele zile de vară, când mai erau 48 de ore și venea toamna, o femeie din Filiași a tras o sperietură soră cu moartea.

Tânără mămică a unei fetițe de doar 10 zile, femeia a plecat de urgență către spital, deoarece micuța nu se simțea bine. Însă traficul era blocat, iar mașina ei se deplasa cu greu prin aglomerație. Asta până când a ajus în dreptul unui echipaj de poliție!

Ce s-a întâmplat mai departe puteți citi în rândurile de mai jos, mesajul fiind postat pe pagina oficială a Ministerului Afacerilor Interne din România:

„Marți dimineață, în Filiași, Ioan și Adrian se aflau în timpul programului de lucru, când, lângă ei, o femeie a oprit brusc mașina. 

- Vă rog din suflet! Sunt cu fetița mea în mașină. Are doar zece zile. Nu se simte bine. Vrem să mergem la spital, însă traficul este blocat. Mă puteți ajuta? a întrebat foarte agitată mama.

Deși a fost prima misiune de acest gen pentru colegii noștri, nu au stat nicio secundă pe gânduri.

- Mergeți după noi, însă vă rugăm să vă calmați și să conduceți atent. Deschidem noi drumul, i-a răspuns Adrian.

- O să ajungem imediat și totul va fi bine. Vă promitem! a completat Ioan.

Cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, în mai puțin de 5 minute, au ajuns în curtea Spitalului de Urgențe din Filiași. 

Înainte de a intra în spital, femeia, cu lacrimi în ochi, le-a spus colegilor: 

- Nici nu știți cât de mult bine ne-ați făcut!

- Ne-am făcut doar datoria de oameni. Să vă dea Dumnezeu sănătate, iar micuței îi dorim să treacă cu bine peste acest impas!

- Vă mulțumesc din suflet, oameni buni! Sunteți îngerii ei păzitori!

Ioan și Adrian nu s-au lăudat cu fapta lor. Pe pagina de Facebook “Avizier Filiași” tânăra mama a transmit mulțumiri colegilor noștri : “Vreau să le mulțumesc pe această cale din tot sufletul și îmi doresc să fie cunoscuți pentru abilitățile și omenia de care au dat dovadă” a scris aceasta, printr-un mesaj. 

Și noi vă mulțumim pentru reacția promptă de care ați dat dovadă.

Datorită vouă, micuța Rebeca Gabriela se află acum în afara oricărui pericol!”