În această vară, tot mai multe știri vorbeste despre faptul că stațiunea Mamaia de pe litoralul românesc este mai goală ca oricând și că turiștii s-au reorientat și merg în alte locuri.

Despre situația de la mare a vorbit și Florin Petrescu, actor cunoscut publicului larg drept Axinte de la Vacanța Mare. Comediantul a afirmat că a trecut și el prin Mamaia, a plătit 100 de lei pe parcare, iar plaja era aproape goală. Mai mult decât atât, Florin Petrescu a dezvăluit că are prieteni care au primit o notă de plată de peste 4.000 de euro într-un club din Mamaia.

„Nu mai este ceea ce a fost și nici nu cred că o să mai fie niciodată. Am făcut plajă și am văzut că nu mai vine lumea la mare. Să dai în Mamaia pe o parcare 100 de lei pe zi, mi se pare aiurea. Nu știu ce va fi. Dar bine, nu! Nu mai e nimic, parcările goale de la Loft, Moft… Am început spectacolele cu Nea Bebe. Se mai mișcă Mamaia, Saturn e plin. Să ai 400 de oameni la Techirghiol e ceva! Mai mergem la Neptun. Un bilet este în jur de 40-50 de lei. Am niște prieteni care au lăsat 204 milioane, bani vechi. Atât le-a venit nota de plată. Au băut șampanie, 15 fripturi, două sticle de vin. Șampania era 2.000 de euro, nu 200 de euro, cât au crezut ei. Pe japcă toată lumea! Te miri de ce fug toți la greci și la bulgari”, a spus Axinte de la Vacanța Mare.