În plin proces de divorț, Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut în stradă. Bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost filmată.

Impresara şi antrenorul au fost surprinși în timp ce îşi dau palme şi pumni, în plină stradă. Potrivit imaginilor distribuite de Fanatik Sport, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se bat, în afara unei maşini, în plină stradă.

Reghecampf pare a o trage de păr şi o lovește cu palma, peste faţă şi peste cap. Impresara îl loveşte şi ea de mai multe ori, în timp ce ambii se îmbrâncesc.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune. După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie şi au deschis trei dosare penale.

Becali este alături de Reghe în conflictul cu Anamaria Prodan

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că regretă situația prin care trece fostul său antrenor, Laurențiu Reghecampf.

„Îmi pare rău pentru el. Păi ce să faci, tată?! Nu am vrut nici măcar să-mi dea să văd înregistrarea”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro, atunci când a auzit despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. „Tot timpul el va fi pentru noi un om aparte”, a precizat Gigi Becali despre Reghecampf.

Anamaria Prodan a trimis filmarea cu bătaia la clubul unde Reghecampf este antrenor

Impresara ar fi trimis filmarea cu bătaia clubului Neftchi Baku, din Azerbaidjan, unde fostul ei soţ este angajat. Se pare că Prodanca i-a cerut în mod explicit președintelui de la Neftchi Baku să îl dea afară pe Reghecampf, dar acesta nu a luat încă o decizie în acest sens.

Sursele Playsport.ro transmit că varianta decupată a filmulețului cu bătaia a fost trimisă de Anamaria Prodan, în cursul zilei de sâmbătă, prin mail, la clubul unde antrenează Laurențiu Reghecampf.

Captură video