7 septembrie 2022 este ziua care va rămâne în istorie pentru Simona Halep, Toni Iuruc și familiile lor: presa din țară și din întreaga lume a notat că sportiva și soțul ei divorțează.

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru multă lume, mai ales că Simona Halep și Toni Iuruc făcuseră cununia civilă cu mai puțin de un an în urmă, mai exact pe 15 septembrie 2021.

„Am hotărât de comun acord cu Simona Halep să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații, în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere”, a spus Toni Iuruc pentru Fanatik, după ce informația apăruse în toată presa.

Ilie Năstase, fost jucător de tenis și apropiat al Simonei Halep, a fost sunat de jurnaliștii de la Click și a fost întrebat dacă a aflat de divorțul sportivei. Mai mult decât atât, sursa citată l-a rugat să comenteze pe marginea acestui subiect. Însă Ilie Năstase nu a dorit să vorbească prea mult.

„De ce mă întrebați pe mine și nu o întrebați pe ea sau pe familia sa? Ei poate astăzi s-au certat și mâine se împacă! De ce mă sunați pe mine să îmi dau cu părerea?”, a spus fostul jucător de tenis.