O întâmplare de-a dreptul șocantă a avut loc în Germania, acolo unde o tânără a fost prinsă de părinți în timp ce era în pat cu iubitul ei.

Potrivit presei din străinătate, Alwina, o tânără în vârstă de 25 de ani, a rămas singură acasă după ce părinții ei, Mihail și Arpine, germani de origine armeană, au plecat din oraș și au afirmat că vor lipsi mai multe zile.

După ce s-a văzut singură acasă, Alwina l-a chemat la ea pe Ahmed, iubitul ei în vârstă de 29 de ani. Chiar dacă ei formează un cuplu de doi ani, părinții tinerei nu au fost de acord cu relația, deoarece bărbatul este musulman.

Din păcate pentru Alwina și Ahmed, părinții fetei s-au întors acasă mai devreme decât planificaseră, astfel că tinerii erau în pat. Atunci când a auzit ușa de la intrare, Ahmed s-a ascuns după draperie, pe pervaz, însă aceasta a fost o decizie proastă luată de el.

Mama fetei l-a descoperit pe bărbat, s-a iscat un scandal de proporții, tatăl Alwinei a intervenit, iar la un moment dat l-a împins pe Ahmed pe geam. Bărbatul a căzut de la aproximativ 11 metri, însă părinții fetei au închis geamul și nu au reacționat în niciun alt fel, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Alwina a fost cea care a sunat de urgență la ambulanță, iar după ce Ahmed a fost preluat și dus la spital, Mihail și Arpine au fost acuzați de tentativă de omor.

„Am vrut să mă ascund în dulap. Alwina păstra întotdeauna un șifonier gol special pentru asta. Dar acum toate erau pline. M-am ascuns pe pervazul îngust al ferestrei și am tras draperiile. Încă trebuie să mai fac intervenții chirurgicale. Am rămas cu un picior mai scurt decât celălalt”, a spus Ahmed, potrivit jurnaliștilor de la Bild.