Imagini revoltătoare vin din Serbia, de pe un teren de tenis! Un bărbat care este și antrenorul fiicei sale a agresat-o pe tânără după un antrenament. Tatăl își bate cu bestialitate fiica în vârstă de 14 ani, furios că sportiva nu s-ar fi antrenat cum trebuie.

Mai întâi a lovit-o cu pumnii, iar apoi a trântit-o pe zgură și a lovit-o și cu picioarele. Bărbatul s-ar fi enervat pentru că fata nu asculta indicațiile lui. Acum, acesta este dat în urmărire, după ce autoritățile din Serbia au emis un mandat de arestare pe numele lui. 

Mai mulți oameni din lumea tenisului s-au declarat șocați după ce imaginile au devenit virale. Nume mari din fenomen, precum Stanislas Wawrinka, Patrick Mouratoglou și Paula Badosa au condamnat cu fermitate scenele.

Ce a pățit părintele bătăuș

Ulterior apariției videoclipului, autoritățile din Serbia au comunicat că ofițerii de la o secție de poliție din Belgrad au reținut un cetățean chinez bănuit a fi individul din imagini. V.L., născut în 1972, a fost reținut timp de 48 de ore, urmând a fi dus în fața instanțelor pentru a răspunde acuzațiilor penale de violență domestică.

Agresorul a fost reținut pe terenurile de tenis ale clubului SC Banjica, potrivit Daily Mail. 

Captură Twitter