Cel mai mare târg de Crăciun din Capitală va avea loc în Parcul Drumul Taberei. ”West Side Christmas Market” începe pe 25 noiembrie și se încheie pe 27 decembrie. Organizatorii au pregătit o mulțime de surprize pentru vizitatori.

Ce atracții se vor găsi la târgul din acest an.

Roată, carusel și patinoar, printre surprizele pregătite de organizatori! O roată înaltă de 33 de metri, de unde se va putea admira întregul parc de la înălțime, un carusel cu personaje și un patinoar cu o suprafață de 660 mp vor transforma evenimentul anului din București în cea mai atractivă zonă inclusiv pentru copii.

Vor fi amenajate peste 60 de căsuțe

Tot aici, vor fi amenajate peste 60 de căsuțe, frumos aranjate, unde vizitatorii vor fi întâmpinați cu fel de fel de produse. Bunătăți, dar și obiecte hand-made, cadouri ce vor putea fi cumpărate pentru cei dragi și puse sub bradul de Crăciun.

Vor fi seri cu muzică, concerte, dar și spectacole pentru cei mici. În plus, tot parcul va fi  împodobit cu luminițe. Târgul va fi organizat în cuva lacului secat din parc. Această cuvă va fi transformată în satul Moșului și al personajelor de basm. Intrarea este liberă. Programul complet va fi anunțat în perioada următoare.

FOTO Primăria Sectorului 6