O întâmplare de-a dreptul șocantă care a avut loc în anul 2013 are ecou în 2022 și pare că îi distruge viața lui Robinho, unul dintre cei mai mari fotbaliști brazilieni din istorie.

Sportivul, împreună cu alți cinci prieteni, au violat în urmă cu aproape 10 ani o tânără de 23 de ani, într-un bar din Milano. Procesul, care a avut loc în Italia și care s-a încheiat zilele trecute, i-a scos vinovați pe cei șase bărbați, iar Robinho a primit nu mai puțin de 9 ani de închisoare. Iar decizia este definitivă, astfel că fostul star al celor de la Real Madrid va ajunge la pușcărie!

Potrivit presei din Italia, brazilianul a fost acuzat de violenţă sexuală în grup împotriva unei femei, iar instanța a afirmat că Robinho a arătat dispreț față de victimă, pe care a supus-o la umilinţe brutale, şi a deturnat investigaţia în mod premeditat, oferind informații false despre cele întâmplate.

Robinho, condamnat la 9 ani pentru viol

În 2014, atunci când s-a aflat că Robinho a violat, alături de mai mulți bărbați, printre care și bunul său prieten Ricardo Falco, o tânără albaneză, fotbalistul brazilian evolua pentru AC Milan și nega în mod public veridicitatea acuzațiilor.

După un proces lung, Curtea de Apel din Milano a decis nu doar că Robinho își va petrece următorii 9 ani după gratii, ci și că victima va trebui să primească daune în valoare de 60.000 de euro.