Lionel Messi a reușit să pună mâna și pe singurul mare trofeu care îi lipsea din vitrină: Campionatul Mondial de Fotbal!

După o finală incredibilă cu Franța, care s-a terminat 2-2 după 90 de minute, iar în prelungiri fiecare echipă a mai marcat o dată, Argentina a reușit să câștige Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. Victoria a venit după loviturile de departajare, unde Lionel Messi și colegii lui au câștigat cu 4-2!

La finalul meciului senzațional, Ronaldo, celebrul atacant brazilian, a avut un mesaj pentru Lionel Messi, pe care i l-a transmis pe internet.

„Fotbalul pe care acest băiat îl joacă depășește orice rivalitate istorică între Brazilia și Argentina. Am văzut mulți brazilieni și multe persoane din întreaga lume bucurându-se pentru Leo Messi în această finală electrizantă. Un final pe măsura acestui geniu, care a marcat o eră, înainte de a câștiga Campionatul Mondial. Îmi imaginez ce petrecere face prietenul meu Maradona în Ceruri. Aici suntem milioane de oameni de naționalități diferite care te aplaudă. Felicitări, Messi”, a spus Ronaldo.