Din căsnicia cu Bombonica, Liviu Dragnea are doi copii: pe Valentin și pe Alexandra. Dacă băiatul politicianului a ajuns în atenția presei prin intermediul afacerilor de care se ocupă, Alexandra Dranea este o prezență discretă în lumea showbizz-ului.

Alexandra Dragnea a studiat în Statele Unite ale Americii, de unde s-a întors în momentul în care tatăl ei și întreaga familie au primit interdicția de a mai vizita SUA.

Tânăra, care a studiat jurnalismul, se dedică acum lumii filmului. Fiica lui Liviu Dragnea a urmat în anul 2016 un workshop ținut de Ivana Chubbuck, iar în 2018 a plecat în Statele Unite să studieze actoria.

„Am fost pasionată de actorie dintotdeauna. De când eram foarte mică mi-am dorit să fiu actriță și toți cei din jurul meu știau despre acest vis al meu. Alexandra Dragnea: „Am absolvit un conservator de actorie în Los Angeles” În timpul școlii am participat la diferite programe de actorie, cursuri de teatru și workshopuri. Dar, după ce am absolvit un conservator de actorie la Institutul Lee Strasberg din Los Angeles, pot spune că am început să mă concentrez pe a construi o carieră în acest domeniu”, a declarat Alexandra Dragnea pentru fanatik.ro.

Fiica lui Liviu Dragnea este vedeta unui film de scurt-metraj, Magdalena, în care joacă rolul unei asasine crescută de un lord al crimei și trimisă să-și ucidă propria mamă.

Filmul produs de Alexandra Dragnea a avut un buget de 700 de euro

Filmul de scurt-metraj a fost filmat în Belgia și Olanda, și a avut un buget estimat de 1.150 de euro. Regizorul producției este Quinn van der Priem, iar în film apare și Alex Mațaev, în rolul unui dealer de droguri.

Al doilea film în care apare Alexandra Dragnea se numește ”Dream World”, este un scurt-metraj fantasy, iar fiica fostului șef al PSD este atât actriță cât și producătoare. Producția a fost filmată în Breda, Olanda și a avut un buget estimat de 700 de euro, potrivit IMDB.

Căsătorie în secret

Alexandra Dragnea s-a căsătorit cu Alex Mațaev după 8 ani de relație. Cei doi s-au căsătorit în 2021, în secret. Fiica lui Liviu Dragnea a făcut cununia civilă chiar în perioada în care fostul șef PSD se afla în spatele gratiilor, în 2020. În trecut, Alexandra Dragnea a cochetat și cu modellingul, realizând mai multe ședințe foto. În plus, fiica lui Liviu Dragnea a apărut și în videoclipul iubitului ei, Alex Mațaev. Alex Mațaev este originar din Republica Moldova, este artist și fost participant la X Factor.

Captură video