Madelene Wright, o tânără de doar 23 de ani care a jucat fotbal pentru Charlton Athletic, a luat o decizie radicală.

Chiar dacă are o vârstă la care ar trebui să-și arate talentul pe terenul de joc, Madelene Wright a renunțat la carieră, după ce reprezentanții clubului pentru care evolua au decis să îi rupă contractul. Totul din cauza unui filmuleț postat de fotbalistă pe Snapchat, în care apărea în timp ce bea alcool, mai exact șampanie, și conduce un bolid de lux, Range Rover.

Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, Madelene Wright a crezut că dacă va renunța la fotbal, viața ei va fi un dezastru și va merge din rău în mai rău, însă până la urmă ea s-a hotărât să se apuce de OnlyFans, mai ales datorită faptului că era considerată cea mai frumoasă fotbalistă din Marea Britanie.

„În urma scandalului pe care l-am avut, am crezut că sunt terminată și nu știam cum o să trec peste el. Dar, întotdeauna există o nouă zi și un nou început. Fiecare are un trecut pe care nu îl poți schimba. Atâta timp cât înveți din greșelile tale și faci mișcările corecte înainte, există lumină la capătul tunelului”, a spus tânăra de 23 de ani.

De când a renunțat la fotbal și a decis să intre pe deja celebrul site pentru adulți, Madelene Wright a ajuns să aibă peste 350.000 de urmăritori pe Instagram, iar numărul acestora crește de la o zi la alta. Mai mult decât atât, fosta sportivă a afirmat că a câștigat deja aproape 600.000 de euro din OnlyFans!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maddie (@madelene_wright)

„Nu pot să mint, mi-a schimbat complet viața. Am putut să călătoresc prin lume și m-am bucurat de o mulțime de locuri și lucruri luxoase. În urma a ceea ce s-a întâmplat, s-au deschis o mulțime de uși în diferite industrii, o mulțime de branduri au început să mă caute. Diferite mărci de îmbrăcăminte, companii de bikini și firme de echipament sportiv au vrut să se asocieze cu mine. O firmă chiar mi-a oferit ghete de fotbal. Totul s-a întâmplat imediat, ca și cum o carieră s-ar fi încheiat, în timp ce alta abia începea”, le-a mai spus fosta fotbalistă celor de la The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maddie (@madelene_wright)