În primăvara anului 2019, Ilie Năstase se căsătorea pentru a cincea oară, de această dată soția lui fiind Ioana Simion.

Din păcate, relația lor a fost una presărată cu multe greutăți, astfel că ei s-au certat destul de des și au ajuns, nu doar o dată, la un pas de divorț. Anii au trecut, Ioana și Ilie Năstase s-au tot despărțit și împăcat, iar în prezent pare că ei nu mai formează un cuplu. Sau cel puțin asta dă de înțeles Ioana Năstase.

Potrivit jurnaliștilor de la Click, care au stat de vorbă cu soția lui Ilie Năstase, Ioana nu mai locuiește alături de fostul jucător de tenis, iar ultimele săptămâni au fost destul de triste pentru ea.

„Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Câte aș avea să spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic. Ilie nu mi-a făcut nimic de 8 martie, nu mi-a dat niciun buchet de flori. Însă nu mă mai surprinde nimic la el. Nu știu dacă pot să numesc mariaj ce se întâmplă între mine și Ilie. Eu văd altfel o căsnicie. O căsnicie este bazată pe respect reciproc între doi parteneri. Mai multe nu vreau să vă zic. Pentru că nu vreau să vorbesc despre ce se întâmplă între mine și Ilie la momentul actual”, a spus Ioana Năstase pentru sursa citată.