Cu ani în urmă, Sânziana Buruiană era una dintre cele mai apreciate asistente TV și era mai mereu invitată în diferite emisiuni. Însă, după ce a devenit mămică, vedeta a început să aibă mai puține apariții. 

Sânziana Buruiană a locuit un an de zile în Ungaria, la Budapesta, cu familia. Acolo a lucrat, a filmat emisiuni interactive în limba română. Recent, vedeta a anunțat că revine în țară.

Ea nu va renunța la jobul ei din Ungaria, va locui în România și va face naveta. Totul pentru fetițele ei.

„O dau pe Iza la școală în clasa 0! O să fac naveta în Ungaria, o lună da, una nu! O să fac schimb cu o colega. Nu am ce să fac, pentru că acolo nu e școală în limba română pentru fetițe. Plus că aș da-o și pe cea mică la grădiniță. Iza mi-a promis că nu mai ia sân, gata! Are șapte ani! Ea e dependentă de lapte, bea cam 1 litru pe zi! Un an am stat în Budapesta și toată familia. E un oraș superb. Eu prezint acolo o emisiune de jocuri interactive în limba romană. Soțul nu prea se poate acomoda în Ungaria, e prea liniște pentru el acolo.”, a declarat ea.

Sânziana Buruiană e măritată cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf din anul 2015 și au împreună două fetițe, Izabela și Antonia.

Fosta asistentă tv a mărturisit că de ani de zile nu mai doare cu soțul în pat, căci e nevoită să stea cu fetele. „Eu dorm în pat cu fetele, în fiecare noapte dormim împreună. Nu mai dorm demult cu soțul. Asta e, mai răruț, că-i mai drăguț!

După ce adorm ele, le mai las singure ca să ne mai întâlnim și noi. Dar și așa stăm cu frica-n sân să nu se trezească și să ne prindă. Sper ca atunci când s-or mai mări să pot să-mi reiau și eu locul alături de soț!”

Foto Facebook