Considerat unul dintre cei mai bogați tineri români, Selly i-a făcut recent o farsă iubitei lui. Doar că aceasta nu a „gustat” tocmai bine gluma.

Potrivit celor de la Libertatea, Selly i-a propus Smarandei ca ea să-și facă un cont pe OnlyFans, unde să nu posteze imagini goală, ci să fie îmbrăcată. Mai mult decât atât, tânărul a și calculat că ar putea câștiga 25.000 de dolari pe lună!

„Te pup, iubire! Ce faci? Poți vorbi un pic? Fii atentă! Eram cu un plan în față de bani pe anul ăsta și mă tot gândeam cum să facem mai mulți bani, că nu găsesc nicio variantă și mi-a venit o idee. Știu că tu ai fi în general împotrivă, dar o să-ți explic eu de ce ar funcționa foarte bine. Cum ar fi să-ți faci un cont de Onlyfans? Eu am și studiat foarte mult piața, ideea e că nu e vorba de... nu e chestia să te dezbraci, că nu asta e chestia. Poți să faci poze doar îmbrăcată. Fii atentă! Tu imaginează-ți așa: dacă punem... Ia-o cât mai pesimist posibil. Dacă punem cel mai mic preț posibil, de 5 dolari, și cel mai mic număr de oameni posibili, 5.000 de oameni... Sunt 25.000 de dolari pe lună. Și nici nu trebuie să te dezbraci. Poze la picioare... Împărțim frățește, eu te ajut cu marketingul, îți fac poze, facem o chestie împreună. Mi s-a părut o chestie care e păcat să rămână neabordată. Este simplă, este eficientă și este momentul perfect... Ești conștientă că eu glumeam, nu?”, i-a spus Selly iubitei lui la telefon.

Însă Smaranda nu a fost de acord cu gluma: „Sper că glumești... Hai, mă, mă lași. Fă-ți tu, de ce nu îți faci tu? Eu cred că te-ai țăcănit rău. Adică cum ți-a venit ideea asta? Adică din tot ce se poate face, dintre toate afacerile posibile, asta ți-a venit ție în cap acum? Oricum nu. Nu știam că filmezi, dar îmi imaginam că e o glumă. Imaginea mea, ca imaginea mea, dar a ta? Că sunt iubita ta”.