De ceva timp, Selly a pus bazele pe YouTube unui nou proiect, „La muncă”, iar în clipurile video pe care le postează pe celebra platformă încearcă diferite meserii.

„Dacă de mâine am rămâne fără urmăritori, fără camere de filmat, fără un loc unde să ne postăm videoclipurile, dacă Youtube ar dispărea, dacă Instagram s-ar închide, TikTok-ul ar da faliment, am fi în stare să facem altceva? Sau, așa cum spun haterii, am muri de foame?”, a spus Selly.

În cel mai recent material, vloggerul o are alături de el pe Antonia, iar cei doi devin vânzători la piață și sunt totodată virali pe net: clipul video are aproape 500.000 de vizualizări și se află pe locul 8 în trending la momentul redactării acestei știri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELLY (@selly)

„Nu mai pot, mă dor picioarele. Antonia, pe tine nu te dor? Chiar e obositor în piață. După ziua asta, mi-am dat seama de faptul că nici dacă sunt eu sau Antonia, care vindem, nu e o chestie atât de interesantă pentru client. Clientul e acolo pentru cele mai bune produse”, spune Selly la finalul vlogului.