La începutul lunii iunie, presa din întreaga lume nota că Shakira și Gerard Pique nu ar mai forma un cuplu, iar după doar câteva zile de la apariția informației, cele două vedete au confirmat că s-au despărțit.

Potrivit jurnaliștilor spanioli, motivul despărțirii ar fi fost reprezentat de o tânără blondă care i-a devenit amantă lui Gerard Pique, dar și desele lui escapade amoroase peste care Shakira a trecut cu vederea, până la un punct.

Chiar dacă Tonino, fratele artistei, a afirmat că Shakira se simte bine și a trecut cu brio peste despărțire, se pare că lucrurile nu stau chiar așa, iar o ieșire nervoasă a vedetei le-a ridicat semne de întrebare oamenilor din presă.

Potrivit celor de la Marca, zilele trecute, pe când se afla în Barcelona, Shakira a ieșit cu mașina prin oraș, însă a fost urmărită și înconjurată de paparazzi. Acest lucru se pare că a deranjat-o foarte tare pe cântăreață, mai ales că toți cei din jurul ei îi puneai și întrebări despre divorț.

Astfel, la un moment dat, Shakira a scos telefonul și a început să îi filmeze pe paparazzi, în speranța că aceștia se vor intimida și o vor lăsa în pace.