În vara anului trecut, după o relație care a durat aproximativ 12 ani, Shakira și Pique s-au despărțit, după ce fostul fotbalist a înșelat-o pe artistă.

Chiar dacă Pique este deja într-o altă relație, Shakira se pare că este singură și n ua trecut peste despărțire. Iar acest lucru este confirmat de un mesaj pe care l-a postat în preajma Revelionului pe rețelele de socializare.

„Chiar dacă rănile noastre sunt încă deschise în acest nou an, timpul are mâini de chirurg. Chiar dacă cineva ne-a trădat, trebuie să continuăm să avem încredere în ceilalți. Când vă confruntați cu disprețul, continuați să vă cunoașteți valoarea. Pentru că există mai mulți oameni buni decât răi. Mai mulți oameni cu empatie decât cei indiferenți. Cei care pleacă sunt mai puțini decât cei care rămân alături de noi. Lacrimile noastre nu sunt în zadar, ele udă pământul din care va izvorî viitorul nostru și ne fac mai umani, astfel încât, chiar și atunci când suferim dureri de inimă, să putem continua să iubim”, a scris Shakira pe Instagram.

Acum, la mai bine de o săptămână de la acel mesaj, jurnaliștii de la Marca notează că Shakira este furioasă pe Pique, deoarece acesta și-a expus unul dintre copii, pe Milan, pe rețelel de socializare.

Din câte se pare, Pique a postat pe Twitch un video în care vorbește despre sport cu Milan, iar Shakira nu a fost de acord cu acest lucru.

„Se pare că Pique va trebui să rezolve această problemă cu fosta sa parteneră și să nu se mai afișeze alături de copii pe rețelele sociale. Până în acest moment, fostul fotbalist nu a oferit nicio reacție în această speță și se pare că vrea să rezolve problema în privat. Cert este că Shakira nu vrea ca astfel de episoade să se repete”, au scris cei de la Marca.