Roxana Ciuhulescu se numără printre vedetele din showbizul autohton care au pozat nud în revista pentru adulți Playboy. E a acceptat cu greu oferta de a poza goală, chiar dacă suma pe care a primit-o a fost una destul de atrăgătoare la vremea respectivă.

Cu banii pe care i-a primit pentru ședința foto realizată în anul 2001 pentru coperta revistei Playboy, vedeta tv și-a achiziționat un apartament. Cu toate acestea, Roxana Ciuhulescu regretă experiența și mărturisește că nu ar mai repeta pictorialul incendiar.

Nu ar mai apărea goală

„Playboy a fost o experiență în viața mea, în anul 2001. La vremea respectivă a fost o mare tentație pentru mine. Nu aveam obligații, nu eram căsătorită, nu aveam copii, arătam bine. Arăt bine și acum, dar nu mi-aș mai dori să fac asta. Am regretat puțin experiența, pentru că la vremea respectivă nu exista retuș, nici Photoshop. A fost o experiență care, recunosc, mi-a adus o sumă frumușică, mi-am cumpărat un apartament atunci.

A fost un lung șir de experiențe. Am pozat, apoi au urmat diverse evenimente după lansarea coperții. Cine era pe copertă, era starul lunii. N-aș mai repeta experiența, totuși am 44 de ani. Acum sunt într-o altă etapă a vieții mele. Când vor crește copiii mei, vor vedea revista. Fata mea știe deja de Playboy. Dacă aș da timpul înapoi, nu știu dacă aș mai face treaba asta', a dezvăluit Roxana Ciuhulescu pentru fanatik.ro.

La 44 de ani, vedeta se declară împlinită pe toate planurile. Supranumită „amazoana din Carpaţi”, Roxana Ciuhulescu este la înălțime și la propriu și la figurat. La 1.92 m înălţime, picioarele ei măsoară 1,20 metri lungime şi se poate spune că acestea i-au adus celebritatea.

Roxana Ciuhulescu e căsătorită cu Silviu Bulugioiu din anul 2018. Împreună au un băiețel în vârstă de 4 ani, Cezar. Vedeta are și o fiică de 14 ani din mariajul cu Mihai Ivănescu.

Foto Facebook