Chiar dacă este unul dintre cei mai iubiți britanici, David Beckham a dat dovadă că la un om contează în primul rând caracterul și nu a vrut să profite de statutul lui când a mers să-i aducă un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

Potrivit jurnaliștilor de la Sky News, David Beckham s-a pus la coada la care stăteau mii de oameni și care se întindea pe foarte mulți kilometri, fără a ține cont că el, fiind o celebritate marcantă pentru Marea Britanie, ar putea să aibă prioritate. Astfel, fostul fotbalist a așteptat aproximativ 12 ore până a ajuns lângă sicriul Reginei Elisabeta a II-a, aflat la Westminster Hall.

„Acest moment este dificil pentru națiune, este dificil pentru toată lumea. Gândurile noastre se îndreaptă spre familie și, evident, spre toată lumea adunată astăzi aici. E un moment special să fii aici și să auzi diferitele povești pe care oamenii le au de spus despre regină. Este o zi tristă, dar este o zi în care ne amintim de moștenirea incredibilă pe care ne-a lăsat-o”, a spus David Beckham.