Snoop își fumează țigările cu marijuana la modul profesionist! De câțiva ani, Snoop Dogg plăteşte un angajat doar pentru rularea țigărilor sale cu marijuana.

Cântăreţul este fascinat de abilităţile angajatului său și pentru că inflaţia din SUA a atins un maxim al ultimilor 40 de ani, rapperul american a decis să-i mărească salariul.

Plătit să ruleze jonturile

Rapperul Snoop Dogg plătea un salariu de 40.000 - 50.000 de dolari persoanei care îi rulează țigările cu marijuana, declarându-se mulțumit de munca pe care angajatul său o prestează. Acum salariul s-a majorat.

Snoop Dogg, cel mai bun angajator

"Asta este meseria lui, ocupația lui. Când se prezintă, când este întrebat «cu ce te ocupi?», răspunde «sunt un profesionist în rularea țigărilor»", declara rapperul.

Pe lângă salariu, bărbatul are parte şi de alte beneficii: poate fuma la rândul lui, îl însoţeşte pe cântăreţ în turnee şi în vacanţe şi primeşte tot felul de produse, inclusiv haine. 

Snoop Dogg a declarat, în anul 2012, că fumează aproximativ 81 de joint-uri pe zi. 

Calvin Cordozar Broadus Jr, născut pe 20 octombrie 1971, cunoscut după numele de scenă Snoop Doggy Dogg şi Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). 

Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut peste 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Rapperul american Snoop Dogg a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles, cu patru zile înainte de a se împlini 25 de ani de la lansarea albumului său de debut, "Doggystyle".

Foto Facebook