În urmă cu aproximativ o săptămână, întreaga planetă a scris că Elon Musk a cumpărat, cu peste 40 de miliarde de dolari, compania Twitter.

După decizia magnatului, fără ca acesta să aibă timp să facă vreo modificare la platforma de socializare, Sorana Cîrstea a avut un mesaj pentru Elon Musk.

„Am revenit cu normă întreagă pe Twitter! Îți mulțumesc, Elon Musk, că l-ai făcut să fie din nou grozav”, a scris sportiva din România pe Twitter la doar câteva ore după ce Elon Musk a devenit proprietarul rețelei sociale.

Din câte se pare, Sorana Cîrstea a fost plăcut surprinsă de modificările pe care Elon Musk a anunțat că le va face pe Twitter, iar din această cauză ea și-a reactivat contul pe care este urmărită de aproximativ 160.000 de persoane.

„Libertatea de exprimare este piatra de temelie a unei democrații funcționale, iar Twitter este piața digitală în care sunt dezbătute chestiuni vitale pentru viitorul omenirii. Vreau să fac Twitter mai bun ca niciodată, îmbunătățind produsul cu noi caracteristici, făcând algoritmii open source pentru a crește încrederea, învingând roboții de spam și autentificând toți oamenii”, a spus Elon Musk după ce a cumpărat Twitter.