În anul 2015, Karim Benzema a cunoscut-o pe Cora Gauthier, care este fotomodel.

Un an mai târziu, în 2016, cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună, ca și cuplu, însă fotbalistul lui Real Madrid a vorbit foarte rar despre relația lui.

„Este viața noastră personală. Am fost întotdeauna așa. Nu-mi place să fiu în centrul atenției, la televizor... Pentru mine este o prostie. Am viața mea, familia și prieteni. Și este, de asemenea, mult mai ușor pentru ei ca lucrurile să rămână așa. Imaginează-ți, ai patru ani și îți trăiești viața cu camerele ațintite asupra ta. Îți poți pierde mințile”, spunea în trecut Karim Benzema.

Însă, fiind născută în Franța, Cora Gauthier nu putea lipsi de la finala Champions League pe care Real Madrid a jucat-o împotriva lui Liverpool pe 28 mai, la Paris. Astfel că paparazzi au căutat-o prin tribune, în timpul meciului, cu obiectivul aparatelor de fotografiat, dar și pe gazon, după ce partida s-a încheiat. Și au reușit să o pozeze pe tânără!

Chiar dacă a încercat să se facă pierdută prin mulțime, Cora Gauthier a fost fotografiată, iar imaginile au apărut în mediul online. În tribune, lângă ea poate fi văzut și fiul pe care îl are împreună cu Karim Benzema, micuțul având cinci ani în prezent.