O femeie din Queensland (Australia) a avut parte de sperietura vieții ei când a vrut să facă duș și a descoperit că scurgerea din baie este înfundată.

Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, femeia a auzit un sunet ciudat din scurgere atunci când a dat drumul la apă, astfel că l-a chemat pe soțul ei să verifice ce s-a întâmplat. Nu mare le-a fost însă mirarea atunci când au descoperit ce s-a întâmplat: în scurgere se afla un șarpe!

Poveste, care a avut loc în primăvara acestui an, a fost făcută publică de către Bryce Lockett, un localnic din Queensland în vârstă de 25 de ani, a cărui specializare este prinderea reptilelor. Australianul a afirmat că în scurgerea din baie stătea ascuns un piton lung de aproximativ doi metri, pe care el l-a scos și l-a eliberat în natură.

Bryce Lockett a mai dezvăluit că în fiecare lună primește astfel de solicitări și că în Queensland și în New South Wales se întâmplă des ca șerpii să ajungă în casele oamenilor, din cauza nivelului ridicat de umezeală din zonă, dar și din cauza ploilor dese.