Liliana Szilagyi, în vârstă de 25 de ani, care este înotătoare din lotul olimpic al Ungariei, a șocat recent toată planeta, cu o postare de pe Instagram.

Sportiva a dezvăluit în mediul online că, încă de când era doar un copil, a suferit mai multe abuzuri din partea tatălui ei, Zoltan Szilagyi, care este fost sportiv și a participat de trei ori la Olimpiadă.

Chiar dacă toată lumea credea că relația tată-fiică dintre Liliana și Zoltan era perfectă, se pare că înotătoarea trăia o adevărată dramă. Iar, după cum afirmă ea acum, încă de pe vremea când avea 12 ani se gândea să-l denunțe pe părintele ei. Acum, când are 25 de ani, se pare că a avut curaj și a spus tot!

„Sunt sigură că voi ieși rănită din toată povestea asta. Unii mă vor crede, alții nu. M-a rănit. După 25 de ani, sunt gata să dezvălui cele mai dure momente din viața mea. Am fost abuzată de tatăl meu. Sentimental și sexual. Din copilărie. Savura puterea pe care o avea asupra mea, fie că era vorba de atenție, intimidare, dragoste sau putere sexuală. Mulți ani aș fi făcut orice pentru a-l face pe tatăl meu să mă iubească ... dar am trăit într-o iluzie perfecta. Credeam că tot ce se întâmpla era normal. Când o lovea pe mama, pentru că ea făcea ceva ce nu era pe placul lui sau când existau pedepse pentru o dezamăgire sau un rezultat prost. Nu aveam niciodată voie să spun ce cred. Eram marioneta perfecta. Lumea vedea o familie plină de iubire, plină de succese internaționale. Am protejat această imagine cu toate forțele noastre pentru că, în caz contrar, ar fi fost consecințe de neimaginat. Puțin câte puțin ne-a distrus personalitatea, conștiința și emoția. În 2016 s-a spus despre mine că sunt o fată ciudată. Tata va veni cu versiunea lui. Avocatul cu maniere perfecte care antrenează copii. Poate că nimeni nu va crede cum e el, de fapt. Nu mă interesează ce urmează acum. Nu mai sunt sclavă, iar sentimentul de libertate este imens. Violența nu discriminează, dar nu sunteți singure, putem schimba asta. Din păcate, sora mea mai mică a rămas cu el. În capul ei este o altă realitate și poate crede că inamicul sunt eu. Am încercat să fac asta într-un mediu sănătos. Sper să o ajut. I-aș spune mamei să nu mă judece, pentru că și ea trebuie să-și vindece traumele pe care le-a suferit în toți acești ani”, a scris Liliana Szilagyi pe Instagram.