Un fost campion mondial la IBF a făcut un gest extraordinar! A schimbat radical viața unui om al străzii. Tevin Farmer s-a hotărât ca de acum încolo să vină în sprijinul persoanelor care fac parte din categoriile defavorizate.

Scopul meu este să schimb o viață pe an

Tevin Farmer a dezvăluit pe rețelele de socializare că a angajat un om al străzii, căruia i-a oferit un salariu impresionant: 10.000 de dolari pe lună.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N2L (@tevinfarmer22)

Pugilistul american Tevin Farmer (31 de ani) s-a retras din activitate și în prezent se concentrează asupra afacerilor sale și se pare că s-a decis să schimbe destinele oamenilor năpăstuiți de soartă. Starul dorește ca în fiecare an să angajaze la firma sa, pe un salariu foarte mare, un om al străzii.

”Am întâlnit un tip fără adăpost astăzi. Era atât de frig.. L-am luat în magazin, i-am cumpărat tot ce avea nevoie. I-am plătit chiria la un hotel timp de două săptămâni. L-am angajat să lucreze la mine, câștigând peste 10.000 de dolari pe lună. Inima mea este extrem de plină. Nu l-am putut vedea în frig, fără nimic. Scopul meu este să schimb o viață pe an. Nu există nimic mai măreț decât să ajuți pe cineva, să-i schimbi viața”, a scris Tevin Farmer, pe contul personal de Twitter.

Tevin Farmer a declarat că nu va oferi niciun detaliu referitor la identitatea bărbatului, dar a dezvăluit ce rol va avea acesta în viziunea sa.

”Pentru toți cei care vă întrebați cum de va câștiga atât de mulți bani: din fericire are un permis de conducere A , iar eu dețin o companie de transporturi”, a adăugat fostul campion IBF.

Tevin Farmer este fost campion mondial la IBF, categoria super-pană, fiind neînvins timp de opt ani, din 2012 până în  ianuarie 2020. Atunci, Farmer era învins de conaționalul său Joseph Diaz la decizie, iar din acel moment nu a mai urcat în ring.

În 2017, Farmer a devenit campion IBF după ce adversarul său, japonezul Kenichi Ogawa a picat un test anti-drog. 

Foto Instagram