După ce a câștigat „Vocea României”, Ștefan Stan a devenit unul dintre cei mai mediatizați artiști din țară, însă ușor-ușor a dispărut din lumina reflectoarelor.

Fost iubit al Andreei Mantea, despre care s-a spus că s-a despărțit din cauza mamei lui, Ștefan Stan a vorbit recent într-o emisiune de pe YouTube despre copilăria lui și despre momentele trăite atunci de el și de mama lui. 

„Mama a avut o viață extrem, extrem de grea. Vorbim de bătăi, de dat afară din casă, de dormit prin poduri. Tata a spart-o cu bătaia și pe ea și pe mine. Nimeni nu a știut lucrul ăsta. Eram cu frații mei în camera noastră și în sufragerie tatăl meu o bătea pe mama și mama urla. Și eu îi întrebam pe frații mei ce se întâmplă și ei îmi spuneau că o bate pe «baba». Baba era personajul rău: «Dacă nu ești cuminte, o chem pe baba». Și eu, neștiind că e mama, strigam: «Dă-i, tată, dă-i». Astea le-am conștientizat abia acum, târziu. Abia acum am conștientizat cât a suferit femeia asta pentru mine. Eu, pe mama mea, n-am văzut-o niciodată să plângă, nu a dat o lacrimă. Știu că a plâns, dar n-am văzut-o niciodată. Nervoasă, de foarte multe ori. I-am făcut toate zilele amare, am chinuit-o foarte mult, neconștientizând toate greutățile prin care trece”, a spus Ștefan Stan.