Noi amănunte din viaţa legendarului fotbalist Pele ies la iveală! “Regele” Pele a încetat din viaţă în decembrie, la vârsta de 82 de ani, după o luptă crâncenă cu cancerul. În urma sa a rămas o avere impresionantă.

Potrivit testamentului său, a treia şi ultima sa soţie, Marcia Cibele Aoki, va rămâne cu 30% din bunurile sale, printre care casa în care locuiau la Guaruja, în Sao Paulo.

Avocatul lui Pele a precizat că încă nu s-a făcut inventarul complet al averii, astfel că nu se ştie valoarea totală a succesiunii.

Testamentul lui Pele menţionează încă o posibilă fiică

Din testamentul Regelui fotbalului reiesă că este posibil să fi avut încă o fiică şi că în cazul confirmării printr-un test ADN aceasta va avea dreptul la o parte din averea sa. Căsătorit de trei ori, Pele a recunoscut oficial şapte copii.

O fiică nerecunoscută apare în testamentul lui Pele. Aceasta ar avea dreptul la o parte din cei 70% din averea fotbalistului, rezervată celorlalți 7 copii ai fostului jucător legendar.

"Femeia în cauză este o braziliancă, care solicită să fie recunoscută drept fiică a lui Pele şi despre care nu ştim mare lucru, dacă a sesizat deja justiţia pentru o recunoaştere a paternităţii", a declatat avocatul Luiz Kignel.

În septembrie 2022, un tribunal din Sao Paulo i-a ordonat lui Pele să se supună unui test ADN. Femeia în cauză ar fi al optulea copil al legendarului fotbalist.

Foto FACEBOOK