Anul trecut, la doar câteva luni după ce a început relația cu Anghel Damian, Theo Rose a dezvăluit că este mai fericită ca niciodată și că a rămas însărcinată.

Frumoasa cântăreață, care este și actriță în serialul „Clanul” de la PRO TV, dar și jurată la „Vocea României”, show difuzat de același post, a fost întrebată în ultimul timp de mai toată lumea cât s-a îngrășat de când a anunțat sarcina.

Chiar dacă inițial s-a abținut și nu a oferit detalii, iată că acum Theo Rose le-a spus fanilor din mediul online cât s-a îngrășat.

„Pentru cine s-a întrebat cât m-am îngrășat în sarcină... Destul. Sunt cel puțin 15 kilograme adăugate. Avantajul este că am pornit subnutrită la drumul ăsta, după cum se poate observa din fotografii. Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat, pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit, fiindcă am avut grețuri. Am plecat de la o greutate de 45 de kilograme. Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate. După ce nasc, mi-aș dori să rămân la 55 de kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu a om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți”, a spus Theo Rose.

Mai mult decât atât, artista a dezvăluit că medicul i-a interzis să mai mănânce lucruri nesănătoase: „Nu prea am mâncat, am mâncat niște sticksuri de la fete. N-am mai mâncat, că mi-a zis doctorul să nu mai bag carbohidrați, că copilul meu bagă la cap și a făcut capul mare. E bine, că e semn că e deștept. Dacă asimilează acolo, mă interesează cel mai mult”.