Considerată ca fiind una dintre cele mai iubite tinere artiste din România, Theo Rose a avut mai multe concerte în noaptea de Revelion, chiar dacă este însărcinată.

Frumoasa vedetă a ales să sărbătorească pe scenă trecerea dintre ani și să le cânte oamenilor care o iubesc atât de mult.

„La mulți ani! Urmează să intrăm pe scenă la Buzău, după care mai avem două concerte la București. Suntem pregătiți! Așa să ne prindă și 2024, pe dubă! Să aveți un an extraordinar, cu realizări și împliniri! Și să fiți fericiți! Gata și a doua cântare. Mergem la a treia și după am terminat. Am niște tocuri în picioare și sunt încorporate în salopetă, adică port un overall, cum ar zice stiliștii. Mi-au rupt picioare în două tocurile. Mai rezist la una, dacă nu... îmi iau un scăunel”, a spus Theo Rose pe rețelele de socilizare.

După ce a ajuns acasă, artista a avut un nou mesaj pentru cei care o urmăresc în mediul online: „A fost și Revelionul ăsta. Beau o bere fără alcool. Noroc, să trăiți! Prima problemă nouă în 2023, problemă nouă zic, pentru că mai sunt altele din 2022 cu care am intrat în 2023. Nu s-au putut rezolva toate că na... Eu mi-am scos o măsea de minte acum câțiva ani, vreo 6 ani, jos pe partea dreaptă. Problema este că astăzi m-a jenat zona toată ziua și după cântări m-am uitat să văd ce e. Îmi iese o măsea! Există vreo șansă să îmi iasă tot măsea de minte sau aveam vreo măsea de rezervă și s-a gândit să iasă acolo?”.