Anamaria Prodan le-a arătat fanilor ce scrisoare a primit din partea lui Traian Băsescu în 2020, printr-o postare recentă pe Instagram.

Fostul șef de stat i-a transmis Anamariei  Prodan o scrisoare plină de admirație. Mesajul este scris  de mână și scrisoarea e datată în aprilie 2020. Fostul președinte al țării îi adresează numai cuvinte de laudă pentru cariera sa dar și pentru căsnicia cu Laurențiu Reghecampf de la acel moment.

„Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său.O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de ‘doamne’ care populează fotbalul românesc.

A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă.

Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a a avut Reghe!”, i-a transmis Traian Băsescu Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan continuă de la distanță războiul cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi s-au despărțit după o relație de 15 ani. Prodanca și Reghe au împreună un băiat.

Foto Facebook