A mai rămas aproximativ o lună până când filmul „Avatar: The Way of Water” („Avatar: Calea Apei”) va intra în cinematografele din întreaga lume, iar reprezentanții studiourilor 20th Century au postat pe YouTube trailerul oficial al peliculei care va avea premiera pe 16 decembrie 2022.

Cea de-a doua parte a filmului „Avatar” a avut mai întâi un teaser al trailer-ului, care a fost postat pe internet pe 9 mai 2022 și care a adunat până în prezent 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Acum, pentru a marca lansarea trailerului oficial „Avatar: The Way of Water” („Avatar: Calea Apei”), un spectacol extraordinar de lumini și imagini din film a fost proiectat pe Cascada Niagara, situată la granița dintre statul nord american New York (SUA) și provincia Ontario din Canada. Odată cu trailerul oficial, cei de la studiourile 20th Century au prezentat și afișul oficial al celui de-al doilea film „Avatar”.

Cu „Avatar: The Way of Water” („Avatar: Calea Apei”) experiența cinematografică atinge noi culmi pe măsură ce James Cameron transportă publicul înapoi în magnifica lume a Pandorei, într-o aventură spectaculoasă și emoționantă, plină de acțiune.

În doar 24 de ore de la lansare, trailerul oficial al noului film „Avatar” a adunat aproape 20 de milioane de vizualizări pe YouTube!

Situat la mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film, „Avatar: The Way of Water” („Avatar: Calea Apei”) spune povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), detaliind dificultățile care îi urmăresc, eforturile pe care le fac pentru a se păstra unul pe altul în siguranță, luptele pe care le duc pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură.