Dezvăluiri de la Casa Albă.Donald Trump a făcut obiectul multor cărţi de dezvăluiri, după ce a plecat de la putere, semnate fie de către jurnalişti, fie de către foşti apropiaţi de-ai săi, ba chiar și de rude.

Cele mai recente dezvăluiri sunt făcute de jurnalista Maggie Haberman de la NYT în cartea ”Confidence Man”, care urmează să apară la 4 octombrie. Prețul cărții pe Amazon este de 30 de dolari.

Ea susține că Trump a înfundat în mai multe rânduri cu documente toalete la Casa Albă şi a rămas în contact cu Kim Jong Un după ce a plecat de la putere.

Trump a înfundat toaletele cu documente

Jurnalista scrie că, în timpul preşedinţiei Trump, angajaţi de la Casa Albă au găst în mai multe rânduri toaletele apartamentelor fostului locatar înfundate cu bucăţi de hârtie tipărită.

Donald Trump dă asigurări, într-un comunicat, că această informaţie ”a fost inventată de o jurnalistă în căutare de publicitate”.

A rămas în contact cu Kim Jong Un

Altă dezvăluire din cartea lui Maggie Haberman priveşte relaţia lui Donald Trump cu Kim Jong Un, care ar fi continuat după înfrângerea republicanului în alegerile prezidenţiale din noiembrie 2020, potrivit unor confidenţe făcute de către miliardar unor apropiaţi.

Fostul preşedinte a catalogat drept ”scrisori de dragoste” mesajele trimise de către dictatorul nord-coreean, cu care a întreţinut o relaţie diplomatică asiduă, marcată de o întâlnire istorică, în 2019, în Zona Demilitarizată (DMZ) care desparte cele două Corei.

Donald Trump avea un om care punea muzica lui preferată când se enerva

O fostă purtătoare de cuvânt a Casei Albe din timpul administraţiei Donald Trump descrie într-o carte accesele de furie „îngrozitoare” ale fostului preşedinte, care nu se calma decât dacă i se punea muzica lui preferată, printre care „Memory”, extras din comedia muzicală „Cats”. Această persoană era supranumită „Music Man”.

În cartea intitulată „I'll Take Your Questions Now” (Acum vă răspund la întrebări - trad.), Stephanie Grisham îl descrie pe Donald Trump ca fiind mincinos, prefăcut şi misogin.