Palatul lui Gigi Becali ar putea deveni ambasadă! Latifundiarul din Pipera a primit câteva oferte fabuloase pentru celebrul „Palat” din Aleea Alexandru. Mitică Dragomir l-a dat de gol pe excentricul afacerist.

„Palatul” lui Becali a fost folosit în ultimii ani ca un fel de sediu al FCSB-ului. Aici ține patronul roș-albaștrilor toate conferințele, tot aici sunt prezentați antrenorii și cele mai importante transferuri.

Oferte colosale

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, susține că Gigi Becali (64), patronul FCSB, a primit oferte de peste 20 de milioane de euro.

„E un secret de familie, dar pot să-l dau. Gigi a primit 23,5 de milioane de euro pe Palat, ofertă. I-a dat o ambasadă, nu pot să spun ce ambasadă, pentru că s-ar putea să deranjeze. De fapt, trei ambasade au vrut să-i ia palatul. O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro”, a declarat Dragomir pentru gsp.ro.

„A dat 7 milioane de euro pe el, dar nu se gândește să-l vândă”, a mai spus fostul șef al LPF.

Gigi Becali a plătit șapte milioane de dolari pentru a cumpăra palatul, în 2006, direct de la un om de afaceri stabilit în Statele Unite ale Americii, urmaș al lui Max Auschnitt. Clădirea a fost construită în anul 1915, urmând planurile arhitectului Grigore Cerchez şi s-a dorit a fi o copie a Muzeului Rodin, din Paris.

Cui a dat Becali Palatul

Gigi Becali a cedat Palatul din Aleea Alexandru. Patronul FCSB a dezvăluit, anul trecut, că nu mai este proprietarul din acte al uriașului imobil situat în apropiere de Piața Victoriei, din București. Becali a anunțat că a trecut Palatul din Aleea Alexandru pe numele celor 3 fete, Teodora, Alexandra și Cristina. 

"Palatul e la fete, l-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e, vrăjmașul, împrăștie mintea, când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo. Eu vreau la Hristos să am mintea", a spus Becali.

Foto Agerpres