Un bărbat care locuiește în sudul Chinei și care a fost denumit simplu Li de către presa din țara lui, a câștigat 30 de milioane de dolari la loterie, dar a ținut totul secret față de soția lui.

Potrivit presei din Asia, Li a cumpărat 40 de bilete la loterie, fiecare în valoare de 11 dolari, iar pe fiecare dintre acestea a pus aceleași numere. Iar după doar câteva zile a aflat că a câștigat câte 750.000 de dolari pentru fiecare bilet, adică un total de 30 de milioane de dolari!

Când s-a dus să își ridice premiul, Li s-a deghizat într-un pui, personaj de desen animat, pentru a nu fi recunoscut de nimeni, mai ales că presa a fost prezentă, pentru a-l filma și fotografia.

După cum notează cei de la South China Morning Post, bărbatul a luat această decizie deoarece nu și-a anunțat soția că el este marele câștigător, pe motiv că aceasta ar fi devenit arogantă și leneșă!

„Nu le-am spus soției și copilului meu. Sunt îngrijorat că s-ar putea simți superiori față de alți oameni și nu vor munci sau învăța la fel de mult”, a spus Li, care a rămas cu 24 de milioane de dolari, după plata taxelor și după ce a donat o sumă importantă unei organizații caritabile.