Silviu Ilie, fost jucător de fotbal la Oțelul Galați, formație alături de care a ieșit campion al României în anul 2011, a ajuns frizer.

În vârstă de doar 33 de ani, Silviu Ilie s-a retras din activitate în urmă cu patru ani, din cauza accidentărilor dese. În anul 2011, el a mers inclusiv cu naționala României într-un turneu din Cipru!

„M-am chinuit foarte mult, parcă era un blestem. Eram bine luni, marți și miercuri, iar vinerea, când să intrăm în cantonament, mă accidentam. Am pus punct, cu regret. Și acum mi-aș dori să joc fotbal, dar nu mă lasă sănătatea. Și acum îmi doresc. Stau noaptea în pat și mă bușește plânsul. Vreau să joc, dar mă antrenez și după fac întindere sau ruptură. Am făcut și analize. Nu știu ce să mai fac. E o durere insuportabilă. Pot să joc, simt că sunt în stare. Am încercat să mai joc la Târgu Mureș și Farul. Când m-am întors la Oțelul am jucat în Liga 3, ca să pun umărul la promovare, nu era așa mare intensitate”, a spus pentru Gazeta Sporturilor fostul jucător de la Oțelul Galați.

Silviu Ilie a vorbit și despre noul lui job, cel de frizer: „Toată lumea mă întreabă de ce nu m-am făcut antrenor de copii sau altceva. După ce m-am lăsat, am așteptat să mă cheme cei de la Oțelul pentru a-mi găsi un loc în club, dar nu m-a căutat nimeni. Eu, având un salon de înfrumusețare din 2013, am vorbit cu soția și am zis să fac un curs de frizerie ca să văd dacă-mi place. M-am dus la curs timp de 2 luni, am învățat foarte repede. Și m-a atras. Mi-am renovat salonul și am făcut o cameră separată pentru mine. Am zis că trebuie să fac ceva. A început lumea să vină la mine și mi-a plăcut. Am și un program flexibil, pot pleca oricând dacă am probleme”.