Descoperire șocantă pe un aeroport din SUA. Un pasager a încercat să urce în avion cu o armă îndesată într-un pui crud. Incidentul halucinant s-a petrecut pe aeroportul Fort Lauderdale-Hollywood din statul Florida. 

Călătorul a fost prins pe un aeroport din statul Florida în timp ce încerca să se îmbarce la bordul unei aeronave cu un pistol ascuns într-un pui crud. În urma incidentului, Administrația americană pentru Securitatea Transporturilor (TSA) a distribuit pe rețelele de socializare imagini cu arma ascunsă într-un pui.

Postarea TSA conține o serie de glume referitoare la incident cu trimitere la Ziua Recunoștinței, care se sărbătorește în SUA pe 24 noiembrie.

„Această idee nu era nici măcar pe jumătate coaptă; era crudă, grasă și evident nesupravegheată. Singurul roast (n.red friptură) de aici este această alegere proastă de ambalare! Îți place sau nu, există reguli pentru călătorii cu arme și muniție”, se arată în postarea publicată pe Instagram. 

Reacțiile utilizatorilor rețelei au stârnit hohote de râs:„Răspunzând la vechea întrebare: Ce a fost mai întâi, puiul sau Glock 45?" / Poate a încercat o nouă rețetă: Pui împănat cu pistol.

De știut că, armele de foc nu sunt interzise la bordul aeronavelor din Statele Unite, dar este necesar ca acestea să fie declarate, transportate la cală, descărcate și depozitate într-un container încuiat și rezistent la șocuri. 

Foto Instagram