Portarul echipei Viking FK, Patrik Gunnarsson, este acuzat că micşorează poarta la meciuri. Pe rețelele sociale au apărut recent imagini cu Patrik Gunnarsson, portarul echipei de fotbal norvegiene Viking FK, încercând să mute poarta la care apără pentru a o micșora.

Faza zilei

Fără jenă, Patrik Gunnarsson reduce cu 15-20 de centimetri mărimea porții la care apără la meciurile de acasă ale echipei norvegiene.

Procedeul era simplu și eficient. Internațional islandez, Gunnarsson aștepta ca arbitrul asistent să verifice poarta și imediat după ce acesta pleca, scotea stâlpii laterali pe rând și micșora spațiul pe care trebuia să-l apere. 

Potrivit publicației norvegiane Aftenbladet care a publicat imaginile video, goalkeeper-ul lui Viking reducea astfel cu 15-20 de centimetri din distanţa de 7,32 de metri a liniei porţii între buturi.

Scandal în Norvegia

După 11 etape, toate cu Gunnarsson în poartă, Viking ocupă locul 3 în prima ligă norvegiană, cu 21 de puncte şi 11 goluri primite, după Lillestrom, 24 de puncte, şi Molde, 22, formaţii care au câte un meci mai puţin. Fost jucător al formaţiei engleze Brentford, Patrik Gunnarsson, 21 de ani, este la Viking de vara trecută, mai întâi sub formă de împrumut, apoi transferat definitiv din ianuarie. El are 12 selecţii la naţionala de tineret a Islandei.

Captură Twitter