Recunoscută ca fiind o destinație de vacanță preferată de către români, insula Thassos este foarte populară în rândul conaționalilor noștri.

Din păcate, însă, nu toate poveștile din Grecia sunt cu happy end, iar un român a povestit, potrivit celor de la Adevărul, ce a pățit pe când se plimba printr-o stațiune din Thassos alături de soția lui.

„Ne plimbam liniștiți pe o plajă din Thassos, era cred ora 3-3.30 și ne pregăteam să mergem spre hotel ca să ne culcăm. De nicăieri parcă ne-au ieșit în cale trei persoane, trei bărbați care au sărit ca la un semn asupra noastră. A urmat o ploaie de pumni, au dat și în soția mea și i-au smuls cerceii din urechi și au lovit-o. Am încercat să intervin și să o apăr și l-am lovit zdravăn chiar pe cel care i-a smuls cerceii. Cred că e ultimul lucru pe care mi-l amintesc, pentru că imediat m-a lovit unul pe la spate și cred că am leșinat, din acel moment nu mai știu ce s-a întâmplat. Soția mi-a spus că m-au transformat într-un sac de box, deși eu nu mai puteam să mă apăr pentru că leșinasem”, a spus bărbatul, potrivit sursei citate.

Chiar dacă a depus plângere la poliție, românul afirmă că autoritățile din Grecia nu au făcut nimic pentru a rezolva cazul.

„Polițiștii mi-au spus că ar fi ca și cum ar căuta acul în carul cu fân. Au spus că sunt mulți infractori aici, greci și străini, că mulți dintre ei vin aici pe timpul sezonului estival, iar apoi se fac nevăzuți în te miri ce colț al lumii. Le-am spus că probabil că erau greci, pentru că vorbeau limba greacă, dar ei au replicat că există mulți muncitori străini care lucrează în Grecia și care au învățat limba. Deși le-am dat toate indiciile, nu au reușit să rezolve acest caz. Nu știu dacă suntem noi ghinioniști sau dacă au mai pățit-o și alți turiști români, dar noi nu o să ne mai întoarcem niciodată aici”, a încheiat românul.