Fără doar și poate, Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut vreodată această planetă, multă lume considerându-l chiar ca fiind cel mai bun fotbalist din istorie.

Cu numeroase trofee câștigate și nenumărate recorduri doborâte, starul portughez nu este însă văzut cu ochi buni de un român care l-a cunoscut în trecut pe fotbalist.

Marian Spânu, primul socio român din istoria lui Real Madrid, după cum notează Gazeta Sporturilor, a dezvăluit că l-a întâlnit în Spania pe Cristiano Ronaldo și că i s-a părut că lusitanul a uitat de unde a plecat.

„Ronaldo, ca jucător, este foarte mare. Dar are un ego mai mare decât el. Din întâmplare, eu am fost la el în casă. Am fost la el acasă pentru că acum ceva vreme și-a făcut o sală de petrecere. I-am făcut o modificare în garaj, de 10 camere. Eu am lucrat cu o firmă din asta de pune rigips. De atunci am zis că trebuie să îi văd partea fotbalistică, pentru că altfel încep să îl urăsc. Era foarte rece, niciun pic de respect. Eu cred că și-a uitat originea, a uitat că a fost sărac odată. Când un om își uită originea, partea umană nu mai există. Am fost decepționat. Era o căldură îngrozitoare. Erau 40 și ceva de grade afară. Eu am fost și la alți oameni mai puțin bogați decât Cristiano Ronaldo. Vara, aici se spune că dacă ceri un pahar de apă sunt obligați să îți dea. Eu am fost la oameni care îți puneau lăzi frigorifice pline cu apă, bere, sucuri. El nu a pus acolo nimic. El avea încă o parcelă acolo, lipită de terenul acesta. Trebuia să mergi acolo să dai drumul la un furtun să iasă niște apă, nu rece. Mi s-a părut inuman, practic. Acolo erau o căruță de muncitori. Nu a cerut nimeni, dar mi s-a părut normal să pui o mașină de apă sau un frigider cu apă sau un frigider în care să poate să își pună omul apa. Eu am stat puțin, cred că două săptămâni, mi-am făcut partea mea. S-au făcut 10 camere acolo, un bar, o sală de discotecă, undeva la subsol”, a spus Marian Spânu.

Vezi și: