Un tânăr desculț, la bustul gol și fără sistem de asigurare a escaladat cea mai înaltă clădire din Marea Britanie. După această cascadorie bărbatul în vârstă de 21 de ani a fost arestat de poliția din Londra.

Adam Lockwood din Manchester este cunoscut pentru cascadoriile sale similare. Înainte de arest, tânărul a postat pe pagina sa de Facebook o poză în care apărea în vârful clădirii The Shard (Ciobul) din centrul Londrei. The Shard are 72 de etaje și este în prezent a șaptea cea mai înaltă clădire din Europa.

Cascadorul mai are la activ escaladarea unui zgârie-nori, Marina 101, a doua cea mai înaltă clădire din Dubai (425 de metri), și a stadionului San Siro din Milano.

Adam Lockwood nu este, însă, prima persoană care escaladează The Shard. În octombrie 2019, George King-Thomson a fost condamnat la șase luni de închisoare, după ce a încălcat o hotărâre judecătorească și a urcat pe această clădire.

Făcea cu mâna la geam locatarilor

Un cuplu care stătea la etajul 40 al celei mai înalte clădiri din Marea Britanie l-a văzut pe Adam Lockwood în timp ce escalada la 6 dimineața construcția  în care se găsesc apartamente, birouri și un hotel. Tânărul cascador le-a făcut cu mâna în timp ce urca prin dreptul ferestrei camerei în care se aflau Paul Curphey și partenera sa, Treasaidh.

Foto Facebook