Un turist din Japonia a închiriat un apartament exclusivist cu 10.000 de euro, în Cluj-Napoca, preț plătit pentru patru nopți de cazare. Festivalierul va avea în cameră un pupitru de Dj.

Un hotel din Cluj anunță că a vândut un pachet special în valoare de 10 mii de euro unei persoane din Japonia care va ajunge în Transilvania special pentru festivalul Untold, anunță Monitorul de Cluj.

Cameră de 5 stele, cocktail-bar special și servicii de make-up and hair

Pachetul conține, pe lângă un apartament special în hotelul de 5 stele, rezervat pe patru nopți, petreceri exclusiviste cu DJ, evenimente culinare inedite, cocktail bar cu băuturi special create pentru eveniment, spațiu de beauty, unde poate beneficia de servicii de make-up and hair, zonă de top-up pentru încărcarea cu bani a brățărilor și posibilitatea de a servi micul dejun la ore mai târzii.

Cluj-Napoca, al doilea oraș ca mărime al României, a crescut în popularitate, ca destinație de agrement și de afaceri. Orașul atrage vizitatori pe tot parcursul anului datorită atmosferei sale artistice, cafenelelor elegante, spațiilor verzi și festivalurilor precum Untold, cel mai mare festival de muzică electronică din România, cu DJ renumiți, desfășurat la Cluj Arena, chiar vizavi de hotel. 

Tot în Cluj se desfășoară și festivalul de muzică Electric Castle, precum și renumitul festiva de film TIFF, a cărei ediție 2022 tocmai s-a încheiat. 

Ce artiști vezi vara aceasta la UNTOLD?

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România și are loc, în 2022, între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca. Preţul unui bilet cu acces general pentru o zi porneşte de la 50 de euro, iar abonamentul pentru patru zile de festival ajunge la 159 de euro.

La UNTOLD 2022 vor concerta Dimitri Vegas and Like Mike, Alok, David Guetta, ATB, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequences, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote și alții.

Foto Facebook