Reinaugurat cu mare fast în această vară la Olimp, hotelul lui Cristi Borcea de la malul mării, în care ar fi investit multe milioane de euro pentru a-l renova, este aprig disputat de actuala lui parteneră, Valentina Pelinel, dar și de una dintre fostele lui soții: Mihaela Borcea.

Potrivit jurnaliștilor de la Click, Cristi Borcea i-a oferit Mihaelei o împuternicire potrivit căreia fosta lui soție va adiministra hotelul până în anul 2027. Doar că acest lucru nu i-a picat prea bine Valentinei Pelinel, deoarece spera că ea va fi cea care se va ocupa de această afacere de acum înainte.

Sursa citată notează că Mihaela Borcea avea mandat de administrator unic al hotelului până în februarie 2023, însă în acest an Cristi Borcea a decis să prelungească acest mandat cu încă patru ani, mai exact până pe 05 februarie 2027!

Amplasat în Olimp, hotelul lui Cristi Borcea are 3 stele și dispune de 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale). Iar o noapte de cazare în plin sezon costă între 325 lei și 710 lei, în funcție de tipul de cameră aleasă.